جدول نرخ سایت های مجموعه Moon
جدول نرخ سایت مون بیت کوین:
جدول نرخ سایت مون لایت کوین:
جدول نرخ سایت مون داگ کوین:
جدول نرخ سایت مون دش:
جدول نرخ سایت مون کش:
- ادامه مطلب
تاریخ: یکشنبه , 27 آبان 1397 (18:29)
- گزارش تخلف مطلب
تاریخ: یکشنبه , 27 آبان 1397 (18:29)
تاریخ: یکشنبه , 27 آبان 1397 (18:29)
در اینجا به شما خواهیم گفت که چگونه می توانید درآمد خود از سایت کوین پات را تا جای ممکن افزایش دهید.
1- مهمترین نکته: اما مهمترین چیز برای کسب درآمد بالاتر از کوین پات پیروی از اصل "حداقل یکبار Claim در روز" است به این مفهوم که روزانه حداقل یک بار در سایت های معرفی شده کلیک کنید و عمل Claim را انجام دهید.
اما دلیل آن این است که شما با حداقل یک بار کلیک در روز، در حالیکه روند روزانه آن متوقف نشود، می توانید به راحتی درآمد خود از سایت کوین پات را به دو برابر افزایش دهید. پنج سایت از هفت سایت معرفی شده در اینجا که به مجموعه سایت های Moon معروف هستند، در صورتیکه شما هر روز در آنها Claim داشته باشید، درآمد شما را روزانه یک درصد افزایش می دهند تا نهایتا پس از صد روز به دو برابر خواهد رسید. عمل حداقل یکبار کلیک کردن در روز چندان هم کار سختی نمی باشد.
2- نکته بعدی این است که شما تا جایی که راه دارد و وقت به شما اجازه می دهد در سایت های مختلف معرفی شده در اینجا Claim داشته باشید. این مورد نه تنها باعث می شود به طور مستقیم درآمد شما از کلیک ها به دلیل فاصله زمانی کمتر میان کلیک ها، بیشتر گردد، بلکه با هر بار Claim کردن 3 عدد توکن کوین پات به حساب توکن های شما افزوده می شود که این خود باعث می شود که به طور غیر مستقیم نیز به درآمد شما اضافه گردد، زیرا توکن ها قابلیت تبدیل به ارزهای دیجیتال موجود در کوین پات را دارند.
3- مورد سوم مربوط به مجموعه سایت های Moon است. شما می توانید علاوه بر پاداش وفاداری روزانه که در مورد اول درباره آن بحث شد، پاداش های دیگری هم دریافت کنید و آن دویی که در هر 5 سایت مجموعه Moon ثابت است، پاداش از زیر مجموعه ها و پاداش اسرار آمیز است. شما به ازای هر زیر مجموعه فعالی که داشته باشید، در هر بار Claim کردن یک درصد بیشتر از مبلغ Claim مورد نظر دریافتی خواهید داشت. این به آن معنی است که با داشتن 100 زیر مجموعه فعال، شما 100 درصد از مبلغ Claim را به درآمدتان اضافه خواهید کرد و به عبارتی درآمدتان از هر Claim دو برابر خواهد بود. زیر مجموعه فعال به زیر مجموعه ای گفته می شود که حداقل در 72 ساعت یا 3 روز گذشته حداقل یک بار Claim داشته باشد. درباره پاداش اسرار آمیز هم از آنجا که نحوه اختصاص دهی آن به هر Claim مشخص نیست، تنها یک چیز می توان گفت و آن این است که با افزایش میزان تعداد Claim کردن های شما، به هر کدام از آنها، این پاداش، حالا با هر درصدی تعلق خواهد گرفت و در نتیجه تعداد بیشتر Claim کردن های شما بیشتر باشد مبلغ بیشتری از پاداش اسرار آمیز را دریافت خواهید نمود.
4- مورد چهارم مربوط به زیر مجموعه گیری شما است. شما با گرفتن هر زیر مجموعه در هر کدام از سایت های هفتگانه از سه طریق کمیسیون دریافت می کنید و در واقع با یک تیر سه هدف را مورد اصابت قرار می دهید. اولین آنها مربوط به پورسانت مستقیم از زیر مجموعه های تان است و اینکه با هر Claim آنها در سایت هایی که بیت کوین پرداخت می کنند، 50 درصد مبلغ هر Claim آنها به شما تعلق می گیرد و این میزان در مورد بقیه سایت ها، 25 درصد می باشد (توجه کنید که این مبلغ از درآمد زیر مجموعه شما کم نخواهد شد، بلکه این مبلغی است که سایت ها علاوه بر پرداختی زیر مجموعه های شما، به شما به عنوان هدیه پرداخت خواهند کرد). اما طریق دوم به نحوه توزیع توکن های کوین پات بر می گردد. بدین سان که به ازای هر Claim زیر مجموعه های تان در هر کدام از سایت های هفتگانه، 1 عدد تو کن کوین پات به توکن های شما اضافه خواهد شد. این مقدار به ازای Claim هایی که خودتان انجام می دهید، 3 عدد است. اما طریق سوم، در مورد قبلی و در مورد مجموعه سایت های Moon گفته شد و آن پاداشی است که شما به ازای زیر مجموعه های فعال تان در هر بار Claim کردن دریافت می کنید. شما می توانید از طریق قرار دادن لینک زیرمجموعه گیری خود در وبلاگ یا وبسایت خود یا شبکه های اجتماعی و راه های دیگری که خودتان می دانید، به دعوت افراد به کار در کوین پات بپردازید و آنها نیز از طریق لینک منحصر به فرد شما، در هر کدام از سایت های مرتبط با کوین پات عضو شوند و بدین طریق به عنوان زیر مجموعه شما به حساب آیند.
تاریخ: یکشنبه , 27 آبان 1397 (18:29)
ارز دیجیتال دش کوین یا Dash یکی از 5 ارز دیجیتال پرداختی سایت کوین پات است. به همین دلیل خواندن مقاله ای برای معرفی این ارز دیجیتال مهم خالی از لطف نیست. در اینجا نوشته ای را قرار داده ایم که به این موضوع که "ارز دیجیتال دش چیست" می پردازد. این مقاله یکی از بهترین و جامعترین مقاله هایی است که به معرفی ارز دیجیتال دش کوین پرداخته است. در اینجا باهم به خواندن این مقاله که کاری از وبسایت "ارز نگار" است می پردازیم:
ارز دیجیتال دش (Dash) یکی از رمزارزهایی است که توانسته نظر مساعد کاربران بسیاری را به خود جلب کند. این ارز دیجیتالبه خاطر سطح بالای محرمانگی، سرعت بالای تراکنش و همچنین پایین بودن کارمزد، از جمله رمزارزهای محبوب به شمار میرود.
تاریخچه ارز دیجیتال دش
ایوان دانفیلد (Evan Duffield) بنیانگذار ارز دیجیتال دش است. او نیز همانند بسیاری دیگر از پیشتازان بازار رمزارزها، در ابتدا بهبیت کوین علاقمند شد و به بررسی آن پرداخت. دانفیلد در سال 2010 با بیت کوین آشنا شد و تحت تاثیر فناوری آن قرار گرفت. با این وجود پس از استفاده از بیت کوین متوجه چندین ایراد اساسی در آن شد.
ایوان دانفیلد: بنیانگذار ارز دیجیتال دش
نخستین مشکل بیت کوین، پایین بودن سرعت آن بود. دانفیلد متوجه شد که فرآیند تایید تراکنشها بسیار زمانبر است. این طولانی بودن زمان تایید تراکنش در نهایت به سرخوردگی کاربران منجر میشد. دومین مشکل این بود که دانفیلد فکر میکرد زیرساخت بیت کوین نیاز به میزان بیشتری از محرمانگی دارد. تردیدی نیست که محرمانگی یکی از اساسیترین جذابیتهای ارزهای دیجیتال است. او همچنین به این نتیجه رسید که محرمانگی الزاما با گمنامی و فاش نشدن هویت کاربران یکی نیست.
عرضه ارز دیجیتال دش
ارز دیجیتال دش پس از ماهها بررسی و کار سنگین بالاخره در سال 2014 عرضه شد. دش از کدهای بیت کوین استفاده میکرد. با این وجود بر خلاف بیت کوین، دارای قابلیتهایی متمایز بود که سبب میشد حریم خصوصی کاربران را بیشتر حفظ کند. طی دو روز پس از عرضه دش، 1/9 میلیون سکه استخراج شد که حدود 10 درصد از حداکثر میزان قابل استخراج این رمزارز است. این آمار با پیشبینیها جور در نمیآمد و احتمالا مشکلی در این میان وجود داشت.
این خطا در کدها کشف شد. اما تکلیف سکههای استخراج شده چه میشد؟ دش به کاربران در نهایت اجازه داد سکههایی که در آن مدت زمان اندک استخراج کرده بودند را نزد خود نگه دارند. اما برطرف شدن خطا سبب میشد دیگر آن مشکل روی ندهد. در زمان نگارش این مطلب، 8/3 میلیون سکه دش استخراج شده است. انتظار میرود تعداد این سکهها تا سال 2300 به 18 میلیون برسد.
تغییر نام ارز دیجیتال دش
این رمزارز در ابتدا دارککوین (Darkcoin) نامیده میشد. با این وجود، این نام بیشتر تداعیکننده فعالیتهای غیرقانونی بود. به همین دلیل، نام آن در نهایت به دش تغییر یافت. دانفیلد در این باره میگوید: «مشخص شد که نام دارککوین برایمان نوعی ضد تبلیغ است. به همین دلیل برای اینکه بتوانیم به رسالت بزرگترمان جامه عمل بپوشانیم، تصمیم گرفتیم نامش را تغییر دهیم.»
ارز دیجیتال دش در ابتدا دارککوین نام داشت.
به این ترتیب بود که نام دارککوین به دش تغییر کرد. عبارت «دش» در واقع شکل کوتاهشده عبارت «پول نقد دیجیتال» (digital cash) است. این نام بازتابدهنده چشماندازی است که دانفیلد برای این پروژه در سر داشت.
تاکید ارز دیجیتال دش بر محرمانگی
دانفیلد میخواست یک ارز دیجیتال با میزان بالایی از محرمانگی ایجاد کند. او میدید که گمنامی تراکنشها به معنای محرمانگی آن نیست. برای نمونه، همه تراکنشها در شبکه بیت کوین بر روی بلاک چین عمومی آن نمایش داده میشود. با وجود اینکه این تراکنشها به هیچ هویت مشخصی مرتبط نیست، با داشتن برخی اطلاعات میتوان منبع دریافت بیت کوین را شناسایی کرد. (گفتنی است چندی پیش، یکی از مقامات ارشد امنیتی آمریکا در مصاحبهای با شبکه خبری بلومبرگ اعلام کرد که رهگیری تراکنشهای بیت کوین به سادگی امکانپذیر است.)
به همین دلیل، ارز دیجیتال دش با سطح بالاتری از محرمانگی طراحی شد. برای نمونه، قابلیت «پرایویتسند» (PrivateSend) یا همان «ارسال خصوصی» به کاربران امکان میدهد با استفاده از فناوری ترکیب سکهها، مبلغ مورد نظر را به صورت کاملا محرمانه به کاربردی دیگر ارسال کند. در این فناوری، دارایی فرستنده با دارایی کاربرانی دیگر ترکیب میشود. به این ترتیب امکان شناسایی منبع ارسال ارز دیجیتال مورد نظر تقریبا از بین میرود.
قابلیت پرایوتسند در ارز دیجیتال دش سبب افزایش محرمانگی تراکنش میشود.
در وبسایت رسمی ارز دیجیتال دش میخوانیم: «از نظر دش، محرمانگی مالی یک حق مسلم برای کاربران است. به همین دلیل، دش گزینهای را برای کاربران در نظر گرفته که به آنها امکان انجام تراکنش با سطح بالایی از محرمانگی را میدهد. به این ترتیب هیچ کسی نمیتواند هویت کاربر را با استفاده از یک نشانی و یا تراکنش شناسایی کند. کاربران با استفاده از دش میتوانند همه تراکنشهای خود را محرمانه نگه دارند.»
البته این قابلیت یک محدودیت دارد و آن هم اینکه مبلغ مورد نظر باید کمتر از 1000 دش باشد.
مسترنود
کاربران علاوه بر پاداش مبتنی بر گواه اثبات کار (PoW) برای استخراج دش، برای راهاندازی و حفظ سرورهای خاصی که ابرگره یا مسترنود (Masternode) نامیده میشوند نیز پاداش دریافت خواهند کرد. مسترنود در واقع زیرساختهای لازم برای عملکرد شبکه دش را فراهم میسازد. شبکه بیت کوین و برخی ارزهای دیجیتال دیگر، ساختاری تک لایه دارند. به این ترتیب که کاربران تراکنشهای خود را به شبکه اعلام میکنند و وقتی ماینرها یک بلوک جدید را یافتند، همه این تراکنشها را در بلاک چین درج میکنند.
اضافه شدن تراکنش به بلاک چین به معنای «تایید» است. اما برای «تسویه» کامل یک تراکنش، باید حداقل 6 تایید وجود داشته باشد. با در نظر داشتن اینکه زمان متوسط برای ایجاد هر بلوک 10 دقیقه است، نهایی شدن یک تراکنش یک ساعت طول خواهد کشید.
دش برای حل این مساله (سرعت پایین شبکه برای نهایی سازی تایید تراکنشها) ساختاری دو لایه را پیاده کرده است. لایه اول مشابه شبکه بیت کوین است که در آن، ماینرها حضور دارند. اما لایه دوم دربردارنده مجموعهای از سرورهای خاص است که در اصطلاح مسترنود یا ابرگره نامیده میشوند. مسترنودها امکان انجام تراکنشهای آنی (موسوم به InstantX)، تراکنشهای محرمانه (Darksend) و نیز تامین مالی و مدیریت غیرمتمرکز را فراهم میسازند.
ابرگره (مسترنود) در شبکه ارز دیجیتال دش
هر کاربری میتواند یک مسترنود راهاندازی کند. اما برای این کار ابتدا ثابت کند که حداقل هزار دش در اختیار دارد. هدف از این کار جلوگیری از حمله سیبل (Sybil attack) به شبکه است. البته کاربر میتواند این 1000 دش را هر زمان که بخواهد خرج کند. اما به محض این کار، مسترنود ایجاد شده به صورت خودکار خاموش میشود. مسترنودها معمولا بر بستر شبکههای مجازی خصوصی (VPS) شرکتهایی نظیر آمازون وب سرویسز (Amazon Web Services) و یا مایکروسافت آژور (Microsoft Azure) میزبانی میشود.
یکی از اصلیترین انگیزهها برای راهاندازی مستر نود، دریافت بخشی از پاداش ماینرها برای استخراج بلوکهای جدید است. در واقع، 45 درصد از پاداش هر بلوک به ماینرها، 45 درصد به مسترنودها و 10 درصد از طریق یک سامانه غیرمتمرکز مالی به پروژههای مرتبط با دش میرسد.
الگوریتم اکس11 در ارز دیجیتال دش
ارز دیجیتال دش از یک نوع الگوریتم خاص رمزنگاری با نام اکس11 (X11) بهره میبرد. این الگوریتم توسط ایوان دانفیلد (Evan Duffield) طراحی شده است. این الگوریتم شامل مجموعهای از 11 الگوریتم دیگر برای گواه اثبات کار است. اکس11 به گونهای طراحی شده که موجب افزایش تمرکززدایی میشود. در واقع، از آنجا که طراحی دستگاههای اسیک (ASIC) برای استخراج ارز دیجیتال دش دشوار است، امکان ایجاد تمرکز در شبکه استخراج آن نیز تا حد زیادی کاهش مییابد. البته تاکنون چند نمونه اسیک برای استخراج دش به بازار آمده است.
یکی از معایب شبکه بیت کوین این است که تمرکز زیادی در شبکه استخراج آن وجود دارد. دستگاههای اسیک میتوانند بخش قابل توجهی از توان پردازشی شبکه را در دست بگیرند. این تمرکز به هیچ وجه با رویکرد ارز دیجیتال برای داشتن شبکهای توزیع شده در تناقض است. به همین دلیل، الگوریتم ارز دیجیتال دش به گونهای طراحی شده که تا حد زیادی جلوی این مساله را میگیرد. یکی دیگر از مزایای الگوریتم اکس11 این است که استخراج دش با کارت گرافیک نیازمند 30 درصد توان برق مصرفی کمتر و نیز 30 تا 50 درصد گرمای کمتر نسبت به الگوریتم اسکریپت (Scrypt) در لایت کوین است.
منابع:
وبلاگ "کمک درآمد اینترنتی"، معرفی ارز دیجیتال دش کوین (Dash)
تاریخ: یکشنبه , 27 آبان 1397 (18:29)
از آنجایی که پیدا کردن آدرس حساب برای کسانی که تازه در یک سایت، حساب کیف پولی را باز می کنند، کمی گیج کننده است و دوستان برای دادن آدرس حساب خود به سایت ها و یا افراد مشکل پیدا می کنند، در این پست قصد دارم تا طریقه ساخت آدرس حساب برای ارزهای دیجیتال را به طور خیلی مختصر بیان کنم. چون از سوی دوستان زیادی در این مورد سوال شده بود که گفته بودند چگونه باید آدرس حساب مان را در کیف پول خودمان پیدا کنیم. در اینجا روش ساخت آدرس حساب برای سایت های بلاکچین، کوین پیمنت و لایت والت را قرار می دهم.
روش ساخت آدرس حساب در بلاکچین (Blockchain)
در بلاکچین ساختن آدرس حساب بسیار راحت است. شما باید در همان صفحه اصلی کاربری خود، بر روی ارز موردنظر کلیک کنید. یعنی باید بر روی ارز دیجیتالی که می خواهید آدرس حساب برای آن بسازید، در سمت چپ صفحه کاربری خود کلیک کنید. شما می توانید از میان سه ارز دیجیتال بیت کوین، اتریوم و بیت کوین کش یکی را انتخاب کنید که در اینجا ما بیت کوین را انتخاب کرده ایم.
پس از اینکه ارز مورد نظر را انتخاب کردید، در همان صفحه اصلی و در بالای تصویر بر روی Request کلیک کنید تا آدرس ساخته شود.
بعد از ساخته شدن آدرس جدید، شما می توانید آن را در همان جا کپی کرده و در هر جایی که خواستید، وارد کنید. در بلاکچین در صورتی که یک بار از آدرسی که دارید، استفاده شده باشد، یعنی به آدرس حسابتان حداقل یک بار مبلغی واریز شده باشد، در دفعه بعدی که همین مراحل را انجام دهید، یک آدرس جدید به شما می دهد.
روش ساخت آدرس در سایت کوین پیمنت (CoinPayments)
در سایت کوین پیمنت شما باید در همان صفحه اصلی کاربری خود و در بالای صفحه بر روی Your Wallet کلیک کنید.
سپس در صفحه ای که باز می شود، می توانید لیست تمام کوین ها و توکن ها را ببینید. در میان آنها به دنبال ارز دیجیتال مورد نظر خود بگردید. به طور مثال در اینجا ما می خواهیم برای ارز دیجیتال داگ کوین آدرس بسازیم. در لیست و در قسمتی که ارزها با حرف D شروع می شوند، آن را پیدا می کنیم. سپس همانند تصویر زیر، بر روی مستطیل سبز رنگی که درست مقابل نام ارز مورد نظر قرار دارد و بر روی آن Options نوشته شده است، کلیک می کنیم.
سپس لیستی مانند شکل زیر باز می شود که شما باید بر روی اولین سطر یعنی Deposit / Receive کلیک کنید.
در صفحه ای که باز می شود نیز باز مانند تصویر زیر بر روی مستطیل سبز رنگ یا Add New Deposit Address کلیک کنید تا آدرس حساب ساخته شود.
حال می توانید از این آدرس برای کار در سایت هایی که ارز دیجیتال داگ کوین پرداخت می کنند، استفاده کنید. برای بقیه ارزهای دیجیتال هم به همین طریق عمل کنید.
روش ساختن آدرس در سایت لایت والت (Litevault)
این سایت، همان طور که از نامش پیداست، کیف پول مخصوص ارز دیجیتال لایت کوین است و برای ساختن آدرس، مانند تصویر زیر عمل کنید. در همان صفحه اصلی کاربری خود و در قسمت Receive (Manage Addresses) در پایین صفحه بر روی مستطیلGenerate new Address کلیک کنید تا آدرس جدید را به شما بدهد و از آن در سایت هایی که لایت کوین پرداخت می کنند، استفاده کنید.
شکل 1
شکل 2 - فقط قسمت پایین صفحه
منبع: سایت کمک درآمد اینترنتی، آموزش ساختن آدرس حساب در سایت های بلاکچین، کوین پیمنت و لایت والت
تاریخ: یکشنبه , 27 آبان 1397 (18:29)